Logga

Innan ni anmäler er

  • Läs först igenom våra regler noga. Klicka på länken eller gå in under fliken "Info". Där hittar ni våra regler.
  • Fyll sen i formuläret nedan och tryck på "Skicka anmälan". En bekräftelse kommer via mail oftast inom 24 timmar. Oftast fortare. Var noga med att skriva er rätta mailadress. Annars får ni ingen bekräftelse i retur.
  • Var ute i god tid med er anmälan. Det är stort intresse för vår klubb och antalet platser per kväll för helt nya par är begränsade.


Vi tillämpar en 24-timmars regel. Den innebär att vi inte tar emot några anmälningar inom 24 timmar innan klubben öppnar för kvällen.

Obs! Vi förväntar oss även att man avbokar sitt besök minst 24 timmar innan klubben öppnar om det är så att man ångrar sig eller inte kan besöka oss av någon anledning. Det kan annars vara så att det är nya par som vill komma men inte har fått plats på grund av fullbokning av par som sen inte dyker upp. Vi ber er verkligen att respektera detta för allas skull!

Om ni har varit års medlemmar inom 2 år behöver ni inte anmäla er innan ni kommer. Det är bara att dyka upp!
Det är ENDAST helt nya par, par som har varit på provkväll men ännu inte är medlemmar eller om det var mer än 2 år sen man var medlemmar som måste föranmäla sitt besök här.

Anmälan